miercuri, 2 iunie 2010

Puful (fin) de Papagal este sau nu este daunator pentru copii mici. Cum minimalizam raspandirea acestuia in caminul nostru.

Aceasta intrebare cred ca este una destul de buna pe care cred ca cel putin o data ati pus aceasta intrebare inainte sau dupa achizitionarea unui animal de companie cu pene.
Raspunsul pe care vil dau eu este unul destul de confuz pentru majoritatea dintre dumneavoastra, dar daca se respecta cerintele minimale de igienizare a custi, voleriei din start se reduce riscul aparitiei de boli profesionale cauzate de cresterea pasarilor, papagalilor de companiie ; iar daca la aceste conditi minimale se adauga doua ACCESORI despre care nici un administrator de situri nu a adus vorba in postarile siteuri-lor pe care acestia le administreaza atunci veti reduce riscul aparitiei acestui gen de inbolnaviri cu pana la 98%. Cea ce consider eu ca este echivalent cu 01 % riscuri pentru suspiciosi care au mai ramas dupa aceasta simpla explicatieraman riscuri de imbolnavire de 1 % si tot o data ii invit sa se uite intai in casa lor si sa imi spuna cat praf au dupa mobila si de cate ori dezinfecteaza toate obiectele din casa si cu toate acestea nu putem distruge sau elimina definitiv riscurile de imbolnavire deoarece acestea sunt influentate de imunitatea ridicata sau scazuta a fiecaruia dintre noi si daca au cel putin un IONIZATOR in casa este rezolvat cazul pe jumatate , si aceia care indeplinest toate aceste probleme a ecuatiei sunt indreptatiti sa faca comentari.
Dar dac gandim astfel deja cred ca suntem o fire imposibila si mult prea exagerata astfel ca pastrand regulile de igiena a pasarilor , papagalilor nostri si daca adaugam un ionizator si un generator de camp electrostatic putem spune ca aceasta problema este ca si rezolvata daca nu inseamna ca nu suntem responsabili pentru cresterea unor astfel de animale de companiie si nici cu soarta propilor noastre persoane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu