miercuri, 2 iunie 2010

Cresterea papagalilor implicit puful de papagali este un pericol de imbolnavire al viitorilor copi ai unui cuplu in cazul femeilor gravide ?.

In acest domeniu sunt foarte scurt nu tin nici cu papagali si nici cu doctori , astfel ca sunt cu principiul ca lumea aceasta nu este perfecta doar ca spun ca mult mai multi alergeni care ar putea declansa astmul la puii de om sunt liberi prin casa decat concentratia de puf fin de papagal care se regaseste in casele care ofera adapost pasarilor de coompaniie in cazul in care se efectueaza curatenia casei si aerisirea acesteia implicit si igiena papagalilor. Asa ca decizia va apartine daca doriti sa renuntati la papagali sau daca vreti sa va achizitionati aceste pasari de companiie.

Un comentariu:

  1. Salut! ca sa nu existe dubii ... papagalul sta la mine in camera, iar colivia e acoperita in proportuie de 60% cu un tifon subtire (pe cele trei parti din 6, adica neacoperit ramane peretele cu usa si acoperisul. E o problema ... fac aerisirea camerei zilnic de mai multe ori pe zi... curatenia camerei o data pe saptamana. La papagal ... ii fac curat o data pe zi seara inainte de culcare ... vreau sa spun ca tu toate aceastea este puf! chiar dupa ce schimb tavita si am inteles ca intreaga colivie se spala cam odata la 3 luni (de pe forum).

    in final sugestii ca sa nu mai am atat de mult puf?

    baie nu stiu cum sa ii fac... il am deja de trei luni dar e foarte salbatic si sperios, se sperie din orice ... nu am reusit sa il domesticesc in sensul ca nu vine la mine sau nu urca pe bat sa il scot afara. Am reusit doar sa il hranesc cu seminte dar nu direct, printre zabrele. Si la toate acestea se adauga si problema parintilor care vor sa il dau... asa ca caut sugestii si sfaturi. PS: papagalul e mascul si are 7 luni

    contact> aureliantitirisca@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere